Autoren

Ad Uijterwaal

“Mag ik de liefdeslijn in je handpalm zijn?” is het debuut van de in 1964 in Utrecht geboren Ad Uijterwaal; allereerst getrouwd en vader van twee kinderen. Zakelijk helpt hij teams en organisaties om in te gaan en in te spelen op veranderingen.

Volgens eigen zeggen slaat dit boek een nietje door aantekeningen die hij bijhield in zijn eigen datetijd en de AUt-of datetijd die volgde. De overeenkomsten tussen privé en werk ervaart Ad als frapant. Zodra mensen of organisaties iets samen beginnen, stellen ze elkaars geduld en vertrouwen op de proef.
Al die relaties draaien om hoop, verwachtingen en beste intenties, maar de meeste aandacht gaat uit naar de dingen die voortdurend mooie plannen in de war schoppen.

Gewoon doen, respect voor elkaar en voor de omgeving waarmee waar ook ons nageslacht het nog moet doen, vormen de rode draad voor wat ik voel, denk, schrijf en waar ik naar handel. Als ik in staat ben een beetje van mijn gedachten en geleerde levenslessen over te dragen aan anderen, dan voel ik mij geslaagd.’

Publicatie:

Hoogtepunten